Deze minilaptop is ook als tablet te gebruiken

Toshiba Satellite Click Mini © Toshiba

De Toshiba Satellite Click Mini is een supercompacte en scherp geprijsde convertibele Windows-laptop die je ook als tablet kan gebruiken. De batterij gaat 16 uur mee als laptop en 8 uur als tablet.

De Satellite Click Mini van Toshiba is een betaalbare 2-in-1 laptop met Full HD IPS-aanraakscherm. Deze convertibele Windows 8.1-laptop heeft een adviesprijs van slechts 299 euro.

In ruil voor die lage prijs moet je wel wat compromissen sluiten inzake uitrusting. Zo heeft het Full HD aanraakscherm slechts een diagonaal van 8,9 inch (22,6 cm). De Satellite Click Mini wordt ook aangedreven door een minder krachtige Intel Atom processor.

Maar de batterij gaat in laptop-modus wel tot 16 uur mee en in tablet-modus tot 8 uur. Een intelligent laadsysteem zorgt ervoor dat de batterij in de tablet altijd op maximale sterkte is als hij wordt losgekoppeld. Dat maakt deze kleine convertibele laptop erg geschikt voor scholieren en studenten.

Bij de lage aankoopprijs van 299 euro is een jaarabonnement inbegrepen op Microsoft Office 365 Personal. Ook krijg je een jaar lang gratis 1 TB cloudopslag bij Microsoft OneDrive. Verder krijg je elke maand ook nog zestig ‘wereldminuten’ cadeau om via Skype te bellen naar vaste of mobiele telefoons.

De Toshiba Satellite Click Mini heeft een 5 megapixel autofocuscamera op de achterkant en een HD webcamera op de voorkant. De stereoluidsprekers zijn uitgerust met Dolby Digital Plus.

De parelwitte versie van deze minilaptop is al beschikbaar en kost 299 euro. In het tweede kwartaal van 2015 volgt dan nog een versie in satijngoud.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content