Deze mobiele harde schijf biedt tot 3 TB opslagcapaciteit

Toshiba Canvio Ready © Toshiba

Toshiba Storage Peripherals Division lanceert de Canvio Ready serie harde schijven. Deze nieuwe reeks externe harde schijven biedt tot 3 TB aan opslagruimte in een draagbaar ontwerp.

De nieuwe Toshiba Canvio Ready is een 2,5-inch externe harde schijf in een compacte zwarte behuizing met een elegant stippenpatroon. Het kleinste model (500 GB) meet 119 x 80 x 15 mm, het grootste model (3 TB) 119 x 80 x 21,5 mm.

De Canvio Ready draagbare harde schijf gebruikt een ramp load-ontwerp om beschadiging van de schijf bij mobiel gebruik te voorkomen en een schoksensor die de stroom uitschakelt om gegevens te beschermen bij fysieke belasting.

De Canvio Ready is uitgerust met een USB 3.0-aansluiting. De mobiele harde schijf biedt overdrachtssnelheden tot 5 Gbit/s en is tevens compatibel met USB 2.0-poorten. De externe harde schijf is plug & play en kan je direct gebruiken zonder dat je software dient te installeren. Ze is verkrijgbaar met opslagcapaciteiten van 500 GB, 1 TB, 2 TB en 3 TB.

De Toshiba Canvio Ready externe harde schijven zijn medio september verkrijgbaar. De adviesprijzen bedragen 55 euro voor 500 GB, 69 euro voor 1 TB, 99 euro voor 2 TB en en 189 euro voor 3 TB.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content