Deze muis kan je met drie apparaten tegelijk verbinden

Logitech Mx Master © Logitech

De Logitech MX Master Wireless Mouse is een draadloze computermuis die je tegelijk met drie computers of tablets kunt verbinden.

De nieuwe MX Master Wireless Mouse van Logitech verbind je via een meegeleverde Unifying-ontvanger of via Bluetooth Smart tegelijkertijd met maximaal drie apparaten. Met een druk op de Easy Switch-knop schakel je snel tussen de verbonden desktop-pc’s, laptops en/of tablets.

Deze muis werkt zowel met Windows- (vanaf v7) als Mac OS X- (vanaf v10.8) computers via usb. Draadloos werken via Bluetooth Smart kan vanaf Windows 8 en vanaf Mac OS 10.10. De MX Master heeft een aanpasbare knop die de gebaren van Mac-computers overneemt, zodat je meer en sneller taken gedaan krijgt.

De Logitech Darkfield Laser met een nominale resolutie van 1000 dpi biedt superieure tracking op vrijwel elk oppervlak, zelfs op glazen en hoogglans oppervlakken. Dankzij het innovatieve duimwiel met aanpasbare snelheid kun je zowel verticaal scrollen als snel switchen van pagina.

De vorm van de muis ondersteunt de hand en pols in een natuurlijke positie. Met behulp van de Logitech Options-software pas je de vele programmeerbare knoppen en acties aan je eigen behoeften aan.

De oplaadbare Li-Po batterij gaat tot veertig dagen mee. Een controlelampje geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is. Vier minuten opladen is voldoende om de muis een dag lang te gebruiken. De MX Master kan tijdens het opladen gewoon gebruikt worden.

De Logitech MX Master Wireless Mouse kost 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content