Deze muizen werken draadloos

Sandberg Wireless Mouse Pro en Wireless Touch Mouse © Sandberg

Sandberg lanceert twee nieuwe muizen: zowel de Wireless Mouse Pro als de Wireless Touch Mouse werken draadloos. De laatste heeft geen scroll-wiel, maar een aanraakvlak.

Na een aantal jaren van stilte introduceert Sandberg, de Deense leverancier van computeraccessoires, opnieuw computermuizen. Bij de nieuwe Wireless Touch Mouse zijn de traditionele knoppen en het scroll-wiel vervangen door een volledig plat aanraakvlak.

De andere muis, de Wireless Mouse Pro, heeft een wat klassieker ontwerp, maar biedt onder andere extra knoppen, waarvan er één gebruikt wordt voor het selecteren van de resolutie van de muiscursor, voor het afstellen van de balans tussen cursorsnelheid en nauwkeurigheid.

Beide muizen werken draadloos met hun eigen USB-ontvanger, wat betekent dat ze direct werken zonder dat ze gekoppeld dienen te worden of stuurprogramma’s dienen te worden geïnstalleerd. De muizen werken met twee AAA-batterijen.

De Sandberg Wireless Touch Mouse heeft een adviesprijs van 28,99 euro. De adviesprijs van de Wireless Mouse Pro bedraagt 19,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content