Deze multifunctional voert taken draadloos uit

Canon PIXMA MG3650 © Canon

Canon introduceert een multifunctionele inkjetprinter die is ontworpen om een groot aantal taken draadloos uit te voeren. De PIXMA MG3650 biedt scannen, kopiëren en printen van zakelijke documenten tot familiefoto’s.

De Canon PIXMA MG3650 is een nieuwe, compacte all-in-one inkjetprinter die slimme connectiviteit voor privé en werk biedt. De multifunctional is ontworpen voor draadloze communicatie met een pc, smartphone en tablet via populaire apps en cloud services.

De nieuwe Canon PRINT-app maakt het mogelijk om rechtstreeks te printen vanaf Instagram en Slideshare. Scans van documenten en foto’s kan je uploaden naar Microsoft OneNote. De PIXMA MG3650 ondersteunt ook direct printen vanaf sociale media en clouddiensten, zoals Facebook, Flickr, Evernote, Google Drive, Dropbox en OneDrive.

Gescande bestanden kan je aan e-mails toevoegen en rechtstreeks vanaf de printer verzenden. Dankzij de Wlan PictBridge-functionaliteit kan je vanaf compatibele camera’s direct draadloos printen naar de PIXMA MG3650. De printer is ook compatibel met Google Cloud Print en Apple AirPrint.

De PIXMA MG3650 ondersteunt de Canon XL-inktcartridges, waarmee je per geprinte pagina tot 50% op de kosten kan besparen volgens de fabrikant. De printer kan documenten tevens dubbelzijdig afdrukken.

De Canon PIXMA MG3650 heeft een adviesprijs van 69 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content