Deze slanke desktop is geschikt voor kleine bedrijven

Acer Extensa EM2 © Acer

Acer introduceert de Extensa EM2 desktop-serie voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze slanke desktops ondersteunen de nieuwste processoren en kunnen voorzien worden van twee monitoren.

De Extensa EM2 serie business desktop-pc’s van Acer is verkrijgbaar met 4de generatie Intel Core i3, i5 of i7 processoren, met Intel HD Graphics 4000 of 4600. Goedkopere versies zijn er ook met tragere Intel Pentium en Celeron cpu’s.

Het geheugen kun je maximaal tot 16 GB uitbreiden en de opslagruimte tot 2 TB. Optioneel zijn krachtigere videokaarten van AMD of Nvidia verkrijgbaar. De Acer Extensa EM2 heeft standaard in elk geval een dvi-d- en vga-poort en kan tegelijkertijd twee monitoren aansturen. Optioneel is ook nog altijd een seriële poort verkrijgbaar.

De Extensa EM2-serie is uitgerust met Acer Office Manager speciaal voor kleine bedrijven. Deze beheersoftware biedt robuuste beveiligingsfuncties, de mogelijkheid om “assets” op afstand te beheren en onderhoudstaken te plannen.

Via het Acer Care Plus-programma kan men de standaardgarantie van één jaar met vier jaar verlengen voor een totale garantie van vijf jaar. Inbegrepen zijn dan een supersnelle reparatieservice of on-site reparatie met service op de volgende werkdag.

De Acer Extensa EM2 serie begint bij een prijs van 369 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content