Dictafoontje met ClearVoice-functie

De Philips Voice Tracer LFH0648 is een digitale dictafoon in een lichtgewicht design (44 gram) in stijlvol rood.

De Philips Voice Tracer LFH0648 is een digitale dictafoon in een lichtgewicht design (44 gram) in stijlvol rood.


De nieuwe dictafoon in de Voice Tracer reeks is uitgerust met een microfoon met ruisonderdrukking. De gevoeligheid van de microfoon kan worden verhoogd, zodat hij meer geluidssignalen oppikt, zonder dat dit de geluidskwaliteit negatief beïnvloedt, aldus Philips. De LFH0648 heeft ook een ClearVoice-functie. Die past dynamisch de passages met een lager volume aan, zodat ook zachtere stemmen duidelijk hoorbaar worden, wat bij het opnemen van lezingen en presentaties behulpzaam kan zijn.


Het geheugen van 4 GB is goed voor tot wel 1100 uur non-stop opnemen in mp3-bestandsindeling. Je hebt de keuze uit vijf opname-modi SHQ, HQ, SP, LP en SLP voor een langere opnametijd. Via de USB 2.0-aansluiting kan je de Voice Tracer aansluiten op een pc om opnamen over te dragen. De LFH0648 heeft een 1,4-inch (3,45 cm) LCD-schermpje met achtergrondverlichting dat alle belangrijke bestandsinformatie toont in één oogopslag, zelfs bij weinig licht.


Deze Voice Tracer dictafoon werkt met 1 AAA-batterij, maar je kan ook de optionele LFH9154 oplaadbare batterij kopen die je kan opladen als de LFH0648 verbonden is met een pc via de USB-aansluiting. De Philips Voice Tracer LFH0648 dictafoon heeft een adviesprijs van 89,99 euro en wordt geleverd inclusief headset.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content