Digitale dictafoons met intelligente geluidsfilters

De Sony ICD-SX serie digitale voice recorders is bedoeld voor interviews en muziekliefhebbers, heeft 2GB opslagruimte en beschikt over lineaire PCM-opname voor zuiver geluid dankzij de verstelbare microfoons.

De Sony ICD-SX serie digitale voice recorders is bedoeld voor interviews en muziekliefhebbers, heeft 2GB opslagruimte en beschikt over lineaire PCM-opname voor zuiver geluid dankzij de verstelbare microfoons.

De nieuwe dictafoons van Sony hebben ingebouwde stereomicrofoons die je onafhankelijk kan richten. Als je iemand interviewt of zelf een boodschap inspreekt zet je de microfoons recht vooruit. Neem je muziek op of leg je een meeting vast, dan kun je de microfoons 120 graden draaien zodat ze alles in de kamer opnemen. Dankzij akoestische isolatie worden mechanische bijgeluiden van de dictafoon zelf of van het manipuleren van de microfoons zo weinig mogelijk opgenomen.


Nog een snufje dat het geluid verbetert, is de Intelligent Noise Cut geluidsfilter. Die intelligente filter vermindert storende achtergrondgeluiden en verbetert de helderheid van menselijke stemmen. De ICD-UX serie speelt mp3/wma/aac-bestanden. De op studenten gerichte ICD-BX en ICD-PX series beschikken over mp3-stereogeluid, 2 GB intern geheugen en functies als Voice Operated Recording. De ICD-AX serie heeft daarnaast grote, gebruiksvriendelijke knoppen en een ingebouwde FM-radio.


Sommige van de nieuwe Sony voice recorders zijn compatibel met Dragon Naturally Speaking 11. De nieuwe digitale voice recorders van Sony zijn verkrijgbaar vanaf april.
– De BX serie heeft een adviesprijs van 40-50 euro en is verkrijgbaar in het grijs.

– De PX serie heeft een adviesprijs van 60-100 euro en is verkrijgbaar in het zwart.

– De AX serie heeft een adviesprijs van 80 euro en is verkrijgbaar in het grijs.

– De UX serie heeft een adviesprijs van 130 euro en is verkrijgbaar in het zwart, grijs, rood, wit en geel.

– De UX serie heeft een adviesprijs van 130 euro en is verkrijgbaar in het wit en zwart.

– De SX serie heeft een adviesprijs van 200-230 euro en is verkrijgbaar in het grijs en zwart.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content