Digitale muziek beluisteren in alle vrijheid

De Squeezebox muziekspelers van Logitech spelen niet alleen je digitale muziekcollectie af, ze laten je nieuwe nummers ontdekken via muziekdiensten of via duizenden internetradiostations overal ter wereld.

De Squeezebox muziekspelers van Logitech spelen niet alleen je digitale muziekcollectie af, ze laten je nieuwe nummers ontdekken via muziekdiensten of via duizenden internetradiostations overal ter wereld.

De Squeezebox Radio Wi-Fi music player en de Logitech Squeezebox Touch Wi-Fi music player zijn nieuwe draadloze muziekspelers. De Squeezebox Touch heeft een 4,3-inch kleurenscherm met aanraakgevoelige bediening. Op het scherm verschijnen zowel albumafbeeldingen als relevante trackgegevens. De Touch ondersteunt sampling rates tot 24 bit bij 96 kHz. Je kan de Squeezebox Touch aansluiten op bestaande speakers. Via de USB poort en een SD geheugenkaartsleuf op de achterzijde van de Squeezebox Touch is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot muziekbestanden en foto’s die zijn opgeslagen op flash drives en geheugenkaarten.De Squeezebox Radio combineert de eenvoud van ouderwetse radio met de kracht van internet. De radio biedt toegang tot tal van muziekbronnen: van internetradio tot een persoonlijke muziekcollectie inclusief rechtenvrije downloads van iTunes Plus en muziek van abonneediensten, zoals Last.fm, Napster en Deezer. De Squeezebox Radio heeft een 2,4-inch kleurenscherm waarop ondermeer de albumafbeeldingen, de trackinformatie en de gegevens van het gekozen station of nummer worden weergegeven. De Radio heeft zes voorkeuzeknoppen aan de zijkant van het scherm. Ze bieden met één druk op de knop toegang tot veelgebruikte functies, zoals een favoriet nummer selecteren, een internetradiostation kiezen of een afspeellijst activeren. De Radio heeft ook een een ingebouwde wekker met instellingen voor zeven dagen en een 3.5 mm jack hoofdtelefoonaansluiting.De Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi music player is vanaf september verkrijgbaar voor een adviesprijs van 179 euro. De Logitech Squeezebox Touch Wi-Fi music player is vanaf begin december verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content