Digitale verrekijker van Sony maakt ook opnames

Met de Sony DEV-50V digitale verrekijker kan je niet alleen de omgeving verkennen, maar ook foto’s en video’s, ook in 3D, vastleggen.

De nieuwe digitale verrekijker van Sony is spatwaterdicht en stofbestendig. Met de DEV-50V kan je van 0.8x groothoekweergave tot 12x analoog en tot 25x digitaal inzoomen. De nieuwe XGA OLED Tru-Finder elektronische zoeker biedt een verbeterde resolutie en meer contrast ten opzichte van het vorige model. Ook wanneer je volledig hebt ingezoomd, zorgt de Optical SteadyShot met Active Mode-beeldstabilisatie ervoor dat alles scherp in beeld blijft. De autofocus volgt het onderwerp, ook wanneer je inzoomt.


De elektronische zoeker van de DEV-50V is uitgerust met de nieuw ontwikkelde Hyper Gain-functie. Die zorgt voor meer helderheid in de zoeker, zodat je onderwerpen ook in het halfdonker duidelijk kan zien volgens Sony. De Sony DEV-50V verrekijker is uitgerust met een dubbele back-illuminated 1/3.91-inch Exmor R CMOS-sensor. De maximale effectieve resolutie bij foto’s bedraagt 20,4 megapixel. Het toestel kan ook Full HD videobeelden opnemen in 2D en in 3D.


De digitale verrekijker heeft geen intern geheugen, maar is uitgerust met een sleuf voor Memory Stick Duo en SD geheugenkaarten. De DEV-50V heeft een micro-USB- en HDMI-aansluiting. Het toestel meet 148,5 x 72,5 x 157,5 mm en weegt 765 gram.


De Sony DEV-50V digitale verrekijker heeft een adviesprijs van 2.100 euro en is begin juni 2013 verkrijgbaar.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content