Dit draadloos toegangspunt heeft een stijlvol ontwerp

Lancom LN830acn AP © Lancom

Lancom Systems introduceert een draadloos 802.11n/ac-toegangspunt dat in elk smaakvol interieur past. De LN-830acn kan ook als publieke hotspot werken en kan worden geïntegreerd in hotelbeheersystemen zoals Micros Fidelio en protel.

Het nieuwe LN-830acn dual wireless access point van de Duitse netwerkspecialist Lancom Systems ziet eruit als een matwit bakje. Dankzij de interne antennes, onopvallende ledjes en het ingegraveerde logo past het in elk modern interieur. Een optionele antidiestalmuurbevestiging en een Kensington-slot zorgen ervoor dat het toegangspunt niet eenvoudig gestolen kan worden uit publiek toegankelijke ruimtes.

Lancom Systems’ LN-830acn werkt standaard als wifi AP, maar kan via software ook omgevormd worden tot wifi-hotspot met flexibel te programmeren loginportal. Gasten krijgen de login-informatie via een kaartje of zelfregistratie via sms. Via de FIAS-interface kun je de oplossing naadloos integreren met hotelmanagementsystemen, zoals Micros Fidelo of protel en afrekensystemen toepassen. Indien gewenst kan toegang ook gratis worden aangeboden.

Het access point ondersteunt aparte netwerken voor gasten en werknemers. Beveiligingsopties zoals IEEE 802.11i met WPA2- en AES-versleuteling en IEEE 802.1X/EAP (WPA2 Enterprise) zijn uiteraard ook aanwezig. De maximale doorvoersnelheid is 867 Mbit/s voor Wireless-AC en 300 Mbit/s voor Wireless-N.

Het Lancom LN-830acn dual wireless access point kost 653 euro. Lancom Systems geeft er drie jaar garantie op.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content