Dit micro-hifisysteem is bruikbaar in meerdere ruimten

Panasonic SC-PMX100BEG © Panasonic

Het nieuwe Panasonic SC-PMX100 micro-hifisysteem kan je in meerdere ruimten gebruiken. Het ondersteunt de ALL connected audiosystemen van Panasonic. De eveneens nieuwe SC-PMX70 heeft een DAB+-ontvanger en ondersteunt Bluetooth.

De Panasonic SC-PMX100 is het eerste micro-hifisysteem van deze fabrikant dat hoogwaardige audio kan streamen in meerdere ruimten. Andere apparaten uit de Panaonic ALL connected audioserie, zoals het SC-ALL5CD draadloze speakersysteem, kunnen via wifi op de SC-PMX100 worden aangesloten.

Je kunt cd-muziek of DAB+-audio draadloos naar de verbonden audiosystemen streamen. Via de Panasonic Music Streaming app heb je dan in het hele huis toegang tot extra inhoud van Apple AirPlay, DoubleTwist, Rhapsody, Spotify, Napster, Aupeo! en Tunenin. Verder wordt audio-streaming via usb en dlna ondersteund. Je kunt ook tablets of smartphones via Bluetooth op het micro-hifisysteem aansluiten. De verbinding gebeurt met een eenvoudige nfc-tik.

De VGDA-technologie (Variable Gain Digital Amp) in de SC-PMX100 verbetert de audiokwaliteit bij lage volumes, voor scherp, helder geluid met minimale achtergrondruis. Daarmee vergelijkbaar is de Virtual Battery Power Supply, die het stroomcircuit in traditionele systemen omleidt en herstelt en zodoende ongewenste zoemgeluiden op de achtergrond verwijdert en kristalhelder geluid mogelijk maakt bij elk volume.

De SC-PMX100 heeft een Lincs D-Amp versterker van de derde generatie met een uitgangsvermogen van 120 watt. De Super Sonic Tweeter van de meegeleverde luidsprekers reproduceert audio tot 100 kHz, wat het hoorbare bereik overstijgt. Hierdoor kan de luidspreker ook de ultrahoge frequenties aan van bepaalde digitale audiobronnen met hoge resolutie.

De goedkopere SC-PMX70 gebruikt dezelfde versterker, maar heeft geen wifi en kan dus niet verbonden worden met Panasonic ALL. Wel kun je mobiele apparaten aansluiten via Bluetooth en nfc.

De SC-PMX100 en SC-PMX70 hebben allebei een hoogwaardig voorpaneel en een geluidsknop van aluminium.

Het Panasonic SC-PMX70 micro-hifisysteem is al verkrijgbaar voor 300 euro. Het Panasonic SC-PMX100 connected micro-hifisysteem komt in juni op de markt voor een adviesprijs van 500 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content