Dit numerieke toetsenbord werkt draadloos

Sandberg Wireless Keyboard 2 © Sandberg

Sandberg introduceert een draadloos numeriek toetsenbord dat zonder installatie werkt. Twee AAA batterijen zorgen voor de stroom.

Het Wireless Numeric Keypad 2 van Sandberg is bedoeld voor laptopgebruikers, linkshandige gebruikers of gebruikers die belang hechten aan een ergonomisch correcte werkhouding. Dit draadloze toetsenbord werkt met alle usb-computers. Je plugt de meegeleverde kleine usb-ontvanger in je pc en kunt meteen cijfers beginnen ingeven, zonder dat je eerst iets moet installeren.

De draadloze verbinding werkt in de licentievrije 2,4 GHz frequentieband die bijvoorbeeld ook door DECT, WiFi en Bluetooth wordt gebruikt. Maar het Sandberg Wireless Numeric Keypad 2 communiceert via de GFSK-technologie. Die Gaussian frequency-shift keying-technologie werkt slechts over korte afstanden en interfereert niet met de andere technologieën in de 2,4 GHz frequentie. Daardoor verbruikt het toetenbordje ook maar maximaal 22 mA, zodat de twee AAA-batterijen het lang uithouden.

De membraamtoetsen met tactiele terugkoppeling hebben een levensduur van drie miljoen toetsaanslagen, voldoende voor jarenlang gebruik.

Het Sandberg Wireless Numeric Keypad 2 kost 19,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content