Documenten scannen met draadloze muis

IRIS IRIScan Mouse Wifi © IRIS

De IRIScan Mouse Wifi is een draadloze computermuis waarmee je ook diverse documenten kan inscannen, waarna deze kunnen worden opgeslagen in bewerkbare formaten voor teksten en afbeeldingen.

IRIS lanceert de IRIScan Mouse Wifi die werkt als een standaard computermuis, maar die is uitgerust met een scanner. De draadloze muis weegt 200 gram en heeft op de bovenzijde een knop waarmee je de scanfunctie kan activeren. Je kan diverse documenten inscannen door er met de muis overheen te swipen.

Dankzij de wifi-verbinding verschijnen de documenten en afbeeldingen meteen op je computerscherm. Met de IRIScan Mouse Wifi kan je documenten scannen tot A4-formaat (en afhankelijk van de grafische kaart in je computer zelfs tot A3-formaat). Deze muisscanner is onder meer handig om bladzijden in een boek te scannen. De scanresolutie bedraagt 400 dpi.

Na elke scan krijg je de keuze uit een reeks bewerkbare formaten voor tekst (PDF, DOC, XLS, TXT) en afbeeldingen (JPEG, PNG). Ook kan je de bestanden meteen delen op Facebook, Flickr, Twitter en cloudoplossingen.

Met de meegeleverde CardIris software kan je ook visitekaartjes inscannen en integreren in e-mailsystemen, zoals Outlook, Gmail en Mail. De IRIScan Mouse Wifi wordt geleverd met een muispad waarmee je kleine documenten kan inscannnen door ze onder de transparante cover te schuiven.

De IRIS IRIScan Mouse Wifi is vanaf september 2016 te koop voor 129 euro

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content