Documenten tot A3-formaat snel digitaliseren

Brother PDS-5000F © Brother

De nieuwe PDS-5000F en PDS-6000F vlakbedscanners van Brother zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van veel documenten, maar kunnen ook speciale formaten en kwetsbare documenten digitaliseren.

De nieuwe professionele flatbedscanners van Brother kunnen documenten tot A3-formaat digitaliseren. De PDS-5000F en PDS-6000F zijn speciaal ontworpen voor de verwerking van grote volumes, onder andere dankzij automatisch dubbelzijdig scannen via de automatische documentinvoer (adf). Je kunt er ook dunne papieren, brochures, magazines, gebonden documenten en foto’s mee scannen.

Gedigitaliseerde documenten kunnen direct naar e-mail, beeld, OCR, bestand, SharePoint, doorzoekbare PDF, netwerk, FTP en printer worden verstuurd.

Het flatbed-gedeelte kan een A3-document in anderhalve seconden scannen. De adf verwerkt tot 80ppm/160ipm met de PDS-6000F en tot 60ppm/120ipm met de goedkopere PDS-5000F. De adf kan een papiergewicht van 28 tot 400 g/m2 verwerken. Ook kun je plastic reliëfkaarten tot 1,25 mm dikte scannen, bijvoorbeeld om identiteitsdocumenten te digitaliseren.

Een ultrasoon detectiesysteem vermijdt dubbele vellen of papierstoring. De “reverse roller” vereenvoudigt de verwerking van afwijkende papiersoorten.

Ponsgaten, stippen en vlekken kun je automatisch in de achtergrond laten verwijderen, om zo een verbeterde ocr (optical character recognition) mogelijk te maken. De functies “kleurdrop-out” en achtergrondinstelling elimineren ongewenste kleuren op presentatie-klare scans.

Beide scanners zijn ook verkrijgbaar zonder flatbed en dragen dan de typenummers PDS-5000 en PDS-6000. Al deze modellen ondersteunen de volgende softwarestandaarden: TWAIN 2.2, ISIS, SANE, WIA en ICA.

De Brother PDS-5000F kost 2.099 euro. Voor de snellere, maar verder identieke PDS-6000F betaal je 3.019 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content