Draadloos etiketten afdrukken

De Brother QL-720NW is de eerste labelprinter die Apple AirPrint ondersteunt. Met behulp van de Brother AirLabel app kun je vanop je iOS-apparaat draadloos etiketten afdrukken. Ook Android wordt ondersteund via de Brother iPrint&Label app.

De Brother QL-720NW was bij zijn introductie in 2012 de eerste labelprinter met draadloze functionaliteit. Brother vernieuwt de firmware van deze etiketprinter nu met Apple AirPrint-functionaliteit. Samen met de nieuwe Brother AirLabel app kun je voortaan labels printen met Apple iPhone, iPad en iPod touch. Andere app-ontwikkelaars kunnen eenvoudig rechtstreekse labelprintondersteuning aan hun iOS-applicaties toevoegen.


De Brother QL-720NW thermische labelprinter is uiteraard ook bruikbaar met labelontwerpsoftware voor pc en Mac, naar keuze via draadloos of bekabeld netwerk of via usb 3.0. Eerder al introduceerde Brother de iPrint&Label app voor Android-gebruikers, zodat ook die draadloos labels kunnen ontwerpen en printen met behulp van hun mobiele apparaten.


Deze etiketprinter kan 93 standaardadresetiketten per minuut afdrukken en is daarmee volgens Brother het snelste apparaat in zijn soort. Het apparaat print labels van 12,7 mm tot 1 meter lengte en 59 of 62 mm breed, met een printresolutie van 300 x 600 dpi. Er zit een automatisch snijmechanisme in.


De Brother QL-720NW kost 195 euro en wordt geleverd met netsnoer, usb-kabel, twee starterrollen en professionele labelontwerpsoftware. Rollen met etiketten zijn verkrijgbaar vanaf 13,40 euro voor 400 etiketten.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content