Draadloos genieten van films, foto’s en muziek

Sitecom introduceert een Full HD mediaspeler met draadloze connectiviteit.

Sitecom introduceert een Full HD mediaspeler met draadloze connectiviteit.

De Sitcom Wireless Network TV Media Player (WL-355) is een oplossing om eenvoudig digitale films, foto’s en muziek op een televisie af te spelen die in het netwerk zijn opgeslagen op een computer, NAS of extern geheugen. Je dient de meegeleverde Wireless Dual-band Media Adapter in de USB-poort te plaatsen om te genieten van maximale draadloze snelheden tot 300 Mbps.

De Media Adapter is uitgerust met dual-bandtechnologie, waarmee de speler media draadloos kan streamen via de standaard 2,4 GHz of in combinatie met een dual-bandrouter de minder drukke 5 GHz frequentie. De TV Media Player is DLNA-gecertificeerd, waardoor een automatische verbinding tot stand wordt gebracht met andere UPnP AV-apparaten in het netwerk, zoals een pc of het onlangs geïntroduceerd Home Storage Center van Sitecom. De TV Media Player ondersteunt de meest gangbare bestandstypes.

De Wireless Network TV Media Player is uitgerust met de volgende aansluitingen: 1x HDMI 1.3a, 1x S/PDIF for digital audio, 1x Composite for video & stereo, een

10/100 Ethernetpoort en 2x USB 2.0. Als je draadloos wil streamen verlies je één van beide poorten omdat je er de Media Adapter moet op aansluiten. Op de andere kan je een USB-opslagapparaat aansluiten, zoals een externe harde schijf. Sitecom levert het product met een afstandsbediening.

De Sitecom Wireless Network TV Media Player WL-355 heeft een adviesprijs van 59,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content