Draadloos luisterplezier met Bluetooth hoofdtelefoon van Bose

De Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon maakt het mogelijk om draadloos naar muziek te luisteren of films te bekijken dankzij de Bluetooth technologie.

De nieuwe hoofdtelefoon van Bose heeft een aparte, afneembare Bluetooth-module aan de linkerkant die werkt op batterijen en evenveel weegt als een normaal snoer. De module kan je opladen met een meegeleverde usb-kabel.


Apparaten kunnen een draadloze verbinding maken door de twee knoppen op de Bluetooth-module in te drukken. Er kunnen twee bronnen tegelijk worden aangesloten op de AE2w koptelefoon waartussen je kan schakelen. Als je bijvoorbeeld een telefoongesprek ontvangt op een aangesloten telefoon terwijl je luistert naar een aangesloten audiobron, wordt de audiobron gepauzeerd voor het gesprek en hervat wanneer het gesprek is beëindigd.


De Bose TriPort-technologie en de gepatenteerde actieve equalisatie moeten zorgen voor diepe lage tonen en een natuurlijk geluid. Het draadloze signaal werkt tot ongeveer negen meter afstand en de geïntegreerde oplaadbare batterij gaat 200 uur mee in standby-modus. Met de bijgeleverde audiokabel kan je de koptelefoon ook bekabeld gebruiken als bijvoorbeeld de batterij leeg is.


De Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon in zwarte kleur is vanaf 27 mei 2013 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content