Draadloos muziek streamen

Met het nieuwe Bose Wave SoundLink wireless muzieksysteem is het eenvoudig om muziekbestanden die zich op je computer of laptop bevinden af te spelen waar je dat wil.

Met het nieuwe Bose Wave SoundLink wireless muzieksysteem is het eenvoudig om muziekbestanden die zich op je computer of laptop bevinden af te spelen waar je dat wil.

Voor de installatie van het Wave SoundLink draadloos systeem van Bose heb je geen software of Wi-Fi-verbinding nodig. De bijgeleverde SoundLink adapter dien je aan te sluiten op de Bose link-poort achter op het Wave muzieksysteem. De SoundLink USB-sleutel sluit je aan op je computer. Daarna kun je de gewenste muziekbestanden of muziek van iTunes, Pandora, internetradio of eender welke andere muziekbron streamen naar het Wave muzieksysteem. Dat gebeurt via een draadloze verbinding voor grote afstanden die door meeste muren en vloeren heen werkt. Het Wave muzieksysteem heeft een oplaadbare lithium-ionaccu en wordt geleverd met een afstandsbediening. Het systeem is volledig draagbaar en kun je binnenshuis en buitenshuis gebruiken. Het systeem is ook uitgerust met een cd-speler met sleufinvoer, digitale AM/FM-tuner en een aux-ingang voor het afspelen van andere audiobronnen. Het systeem heeft ook een klok en een wekkerfunctie. De afmetingen bedragen 17,0 x 30,7 x 12,8 cm en het gewicht inclusief accu 2 kg. Het Bose Wave SoundLink wireless music system is leverbaar in titaniumzilver, grafietgrijs en platinawit voor een prijs van 799 euro. Wie al een Wave muzieksysteem van Bose bezit, kan een Wave SoundLink adapter kopen voor 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content