Draadloos toetsenbord met ingebouwd touchpad

Logitech kondigt een draadloos toetsenbord aan met een ingebouwd touchpad dat Windows 8 multi-touch-bewegingen ondersteunt na het downloaden van software.

Logitechs nieuwe Wireless All-in-One Keyboard TK820 heeft een design dat minder ruimte inneemt op het bureau. Het maakt draadloos verbinding met de computer en verbetert navigatie met het ingebouwde touchpad om te wijzen, zoomen en swipen.


Het touchpad is aanzienlijk groter dan de touchpads van laptops. Na het downloaden van de Logitech SetPoint-software ondersteunt het touchpad tot dertien Windows 8 multi-touch-bewegingen.


Het Wireless All-in-One Keyboard TK820 gebruikt Logitechs PerfectStroke-toetsensysteem dat de druk bij het typen gelijkmatig verdeelt over de toetsoppervlakken. De Incurve-toetsen hebben afgeronde randen om vloeiend en comfortabel te kunnen typen.


Het Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 maakt een draadloze 2.4 GHz-verbinding via de kleine Logitech Unifying-ontvanger. Het toetsenbord werkt met vier AA-batterijen en meet 409,5 (L) x 145,3 x (B) 21,7 (H) mm.


Het Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 draadloze toetsenbord is vanaf september beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content