Draadloze apparaten bedienen met smartphone of tablet

Met het HomeWizard systeem kan je draadloze apparaten van verschillende fabrikanten bedienen met een Android en iOS smartphone of tablet. Het is nu ook verkrijgbaar in België.

Het HomeWizard toestel vormt de schakel tussen diverse apparaten met draadloze radiografische bediening en je smartphone en tablet. Domotica apparatuur van diverse fabrikanten, zoals Chacon, DI-O, Coco, Foscam, Somfy RTS of Cresta, kan je op die manier bedienen en monitoren.


De HomeWizard App maakt via WiFi of 3G verbinding met de HomeWizard. Vervolgens communiceert het toestel met de draadloze apparatuur in huis, zoals draadloze schakelaars (van onder meer KlikAanKlikUit, Chacon, DI-O), weerstations (van onder andere Cresta, TFA, Irox, Ventus) en rolluik- of poortsystemen (zoals Somfy RTS, DI-O). De app werkt met Android 2.1 en iOS 4.3 of hoger.


Je kan met de HomeWizard onder meer de verlichting in het hele huis automatiseren, of rolluiken en zonweringen bedienen. Je kan het systeem ook inzetten voor thuisbewaking met IP camera’s. Daarnaast ontvangt de HomeWizard gegevens van draadloze weerstations. De lijst met compatibele apparatuur wordt nog uitgebreid. Zo wordt het binnenkort mogelijk om je centrale verwarming aan te sturen met de HomeWizard.


Een HomeWizard starterkit kost 239 euro en bevat de HomeWizard, twee schakelaars en een draadloze thermometer. Meer informatie vind je op de website www.homewizard.be.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content