Draadloze desktopset met ergonomische vormgeving

De Microsoft Wireless Desktop 7000 desktopset bestaat uit een draadloos toetsenbord met een opmerkelijk design en een draadloze lasermuis.

De Microsoft Wireless Desktop 7000 desktopset bestaat uit een draadloos toetsenbord met een opmerkelijk design en een draadloze lasermuis.

Het toetsenbord van de nieuwe Wireless Desktop 7000 desktopset heeft een opvallende doorzichtige omlijsting waarin ook drie vrij te programmeren doorzichtige Quiet Touch-toetsen verwerkt zijn. Deze drie toetsen bevatten geen bewegende onderdelen. Je kan er via de meegeleverde software bepaalde taken aan toekennen zoals het openen van bijvoorbeeld Microsoft Word.

Toetsenbord en muis Het toetsenbord beschikt over alle normale toetsen die daarnaast in combinatie met de Control-toets ook nog extra mogelijkheden bieden. Dit zijn de reguliere toetsencombinaties onder Windows, maar het is handig dat deze op de voorkant van de toetsen staan afgedrukt. Ook een massa multimediatoetsen zijn aanwezig, bijvoorbeeld voor het in- en uitzoomen van documenten of voor de bediening van het geluid. Het toetsenbord typt heel zacht en is bijzonder aangenaam om mee te werken. De (ook apart verkrijgbare) Wireless Laser Mouse 7000 heeft zes knoppen die je naar wens kan instellen via de meegeleverde software. De muis ligt erg stevig in de hand en de reactiesnelheid is zeer goed.

Flip 3D De Flip 3D key, die eigenlijk speciaal gemaakt is voor Vista en je toelaat om visueel doorheen open vensters te navigeren, werkt dankzij de meegeleverde software ook onder Windows XP. Weliswaar worden de open vensters in XP naast elkaar en niet bovenop elkaar weergegeven zoals bij Vista. XP heeft dan ook niet de speciale Aero-interface die Vista wel heeft, maar het overzicht dat je krijgt van je open vensters is functioneel hetzelfde.

Conclusie De Microsoft Wireless Desktop 7000 oogt zeer modern, biedt heel wat interessante functies en is met een prijskaartje van 119,95 euro bovendien niet overdreven duur.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content