Draadloze desktopset met lange autonomie

Tot drie jaar, zolang zou volgens Logitech de nieuwe draadloze destkopset het uithouden met een standaard setje batterijen.

Tot drie jaar, zolang zou volgens Logitech de nieuwe draadloze destkopset het uithouden met een standaard setje batterijen.

De Wireless Desktop MK 710 van Logitech bestaat uit een draadloos toetsenbord en draadloze muis, aangevuld met de Logitech Unifying receiver. Het is trouwens de eerste keer dat Logitech twee producten bundelt met de Unifying receiver. Zowel toetsenbord als muis kunnen tot drie jaar werken met een standaard setje batterijen volgens Logitech (de batterijlevensduur van het toetsenbord is gebaseerd op een berekening van gemiddeld twee miljoen toetsaanslagen per jaar in een kantooromgeving; de batterijlevensduur van de muis varieert naargelang de gebruiker en de omstandigheden waarin ze gebruikt wordt). Door gebruik te maken van Logitech’s Advanced 2.4 GHz draadloze technologie dragen het toetsenbord en de muis veel sneller en efficiënter informatie over dan de gewone 27 MHz draadloze systemen waardoor energie wordt bespaard. De piepkleine Logitech Unifying receiver kan door zijn minieme afmetingen in de laptop blijven zitten. De ontvanger kan je gebruiken met zes toetsenborden en muizen die de Unifying technologie van Logitech ondersteunen. Het toetsenbord is uitgerust met Logitech’s Incurve keys en een zachte ondersteuning voor de handpalmen. Het gebogen design van de Incurve toetsen ondersteunen je vingertoppen, terwijl ze je vingers leiden naar de juiste toetsen. Het toetsenbord heeft een LCD-schermpje dat een overzicht geeft van de status van de Caps Lock-, Scroll Lock-, Num Lock-toetsen en de batterijstatus. De muis is vormgegeven voor gebruik met de rechterhand. Ze heeft drie programmeerbare duimknoppen (mits download van Logitech software). De Logitech Wireless Desktop MK170 heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content