Draadloze functionaliteit in nieuwe Coolpix digitale camera

Nikon introduceert nieuwe digitale camera’s in de CoolPix S(tyle)-serie waaronder een model met ingebouwde Wi-Fi-functie.

Nikon introduceert nieuwe digitale camera’s in de CoolPix S(tyle)-serie waaronder een model met ingebouwde WiFi-functie.

De nieuwe Coolpix S52 en S52c hebben een beeldresolutie van 9,0 megapixel en werken met Nikon’s EXPEED-beeldverwerkingssysteem. Beide camera’s zijn uitgerust met een NIKKOR-objectief met 3x optische zoom en VR-stabilisatie met lensverschuiving. Nikon rustte de camera’s uit met een 3-inch LCD-schermen met 230.000 pixels en een grote kijkhoek. Het interne geheugen bedraagt circa 38 MB en de camera’s maken gebruik van SD-geheugenkaarten voor extra opslag. De CoolPix S52c heeft ook een ingebouwde WiFi-functie (IEEE 802.11b/g ) waarmee met één druk op de knop foto’s naar het internet kunnen worden verzonden. Nikon stelt speciaal de website my Picturetown ter beschikking die maximaal 2 Gigabyte aan gratis opslagruimte biedt voor foto’s en filmbestanden die je met anderen kan delen. De CoolPix S52 beschikt over dezelfde uitstekende functies als de S52c, maar is bedoeld voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een internetverbinding. De S52 is daardoor iets kleiner, 93 mm breed ten opzichte van de 97,5 mm van de S52c. De Nikon CoolPix S52c en de S52 hebben een adviesprijs van respectievelijk 339 euro en 289 euro. De CoolPix S52c zal beschikbaar zijn in het zwart en de CoolPixX S52 in het zilver.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content