Draadloze hoofdtelefoon met speciale cinema-stand

Sony introduceert de de MDR-HW700DS Digital Surround hoofdtelefoon, ’s wereld eerste draadloze koptelefoon met 9.1-kanaals digitaal surroundgeluid. Dankzij een speciale ‘Cinema’-stand waan je je volgens Sony in een bioscoopzaal.

Met de Sony MDR-HW700DS Digital Surround hoofdtelefoon geniet je draadloos van ongecomprimeerd meerkanaals surroundgeluid. De zender sluit je via hdmi aan op je geluidsbron, waarna het geluid digitaal en daardoor storingsvrij wordt verzonden naar de koptelefoon via een dual-band verbinding (2,4 GHz en 5 GHz).


Het 3D geluid is dankzij Sony’s exclusieve Virtualphones-technologie levensecht. Speciale cinema-, game- en voice-modussen verbeteren de luisterervaring afhankelijk van de bron. De speciale cinema-stand werd gecreëerd in samenwerking met Tom McCarthy, Oscar-winnaar en hoofd van de geluidsafdeling van Sony Pictures Entertainment.


De speciaal voor gamers ontwikkelde modus reproduceert een geluidsveld dat werd ontwikkeld in samenwerking met de geluidsdesigners van Sony Computer Entertainment Inc. Het ‘Voice’-effect ten slotte zorgt voor een helderder stemgeluid, waardoor je favoriete talkshows nog beter klinken.


De MDR-HW700DS heeft 50 mm driverunits die zorgen voor een diepe bas. De batterij gaat tot twaalf uur mee en kan snel worden opgeladen. De oorkussens dragen zeer comfortabel, zodat je deze hoofdtelefoon lange tijd achter elkaar kunt gebruiken.


Sony introduceert tegelijk met de MDR-HW700DS ook een eenvoudigere en goedkopere draadloze hoofdtelefoon met een extra lange batterijduur van 28 uur, de MDR-RF811RK. Daarnaast introduceert Sony ook nog de Sony MDR HW300K stereohoofdtelefoon met 40mm drivers en 10 uur autonomie.


De Sony MDR-HW700DS kost 450 euro. De Sony MDR HW300K kost 120 euro. De eenvoudige MDR-RF811RK ten slotte kost 60 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content