Draadloze koptelefoons van Marmitek

Met de nieuwe Marmitek Bluetooth stereo hoofdtelefoons kan je tot acht uur draadloos naar muziek luisteren op één batterijlading.

Met de nieuwe Marmitek Bluetooth stereo hoofdtelefoons kan je tot acht uur draadloos naar muziek luisteren op één batterijlading.


De Marmitek BoomBoom 540 en BoomBoom 560 koptelefoons zijn geschikt voor alle met Bluetooth uitgeruste geluidsbronnen, zoals iPhone, iPad, Blackberry, Android smartphones, tablets en laptops. Je kan tot acht apparaten koppelen met deze BoomBoom hoofdtelefoons. Bij het inschakelen van de BoomBoom zal deze automatisch met het laatst gekoppelde apparaat verbinding maken.


Beide Marmitek hoofdtelefoons hebben oorkussens in kunstleder en wegen 135 gram. Ze hebben 40 mm luidsprekers met een impedantie van 32 Ohm en een frequentiebereik van 20 Hz tot 20.000 Hz. De BoomBoom 540 is een on-ear koptelefoon en heeft een verstelbare en opvouwbare hoofdband. De BoomBoom 560 is een over-the-ear koptelefoon met verstelbare en opvouwbare hoofdband. Dit model heeft een bedrade ingang voor gebruik in het vliegtuig en om aan te sluiten op een apparaat zonder Bluetooth.


De BoomBoom koptelefoons hebben een oplaadbare Li-ion accu die volgens Marmitek meer dan acht uur luisterplezier biedt op één lading. Ze hebben een USB-aansluiting om de batterij op te laden. De Marmitek BoomBoom 540 heeft een adviesprijs van 34,95 euro, terwijl die van de BoomBoom 560 42,95 euro bedraagt.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content