Draadloze luidspreker in zakformaat

JBL GO Bluetooth 4.1-speaker © Harman

De JBL GO van Harman, producent van audio-producten, is een kleine, draadloze Bluetooth 4.1-luidspreker met een autonomie van maximaal vijf uur. De fabrikant beweert in zijn persbericht dat deze speaker ondanks zijn klein formaat toch een “groots geluid” produceert.

Of de nieuwe JBL GO van Harman werkelijk een “groots geluid” produceert of gewoon heel luid speelt, zal een test moeten uitwijzen, maar dit draadloze speakertje is in elk geval erg draagbaar. Het luidsprekertje meet slechts 6,83 x 8,27 x 3,08 cm en weegt 130 gram.

Naast draadloze streaming via Bluetooth 4.1 kun je er ook een 3,5mm audiokabel op aansluiten. De 3 watt JBL GO heeft een frequentierespons van 180 Hz tot 20 kHz en een signaal-ruisverhouding van 80 dB.

De JBL GO heeft een geïntegreerde hendel waarmee je hem gemakkelijk kunt meenemen. Een speakerphone (handenvrij bellen) is eveneens ingebouwd.

De oplaadbare 600 mAh Li-ion polymeer batterij houdt het tot vijf uur uit en is in anderhalf uur volledig opgeladen. De JBL GO is verkrijgbaar in zwart, rood, oranje, roze, grijs, blauw, geel en groen.

De JBL GO is eind maart beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 29,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content