Draadloze luidsprekers met zuivere hifi-audio

Fresh 'n Rebel Noonday L © Fresh 'n Rebel

Fresh ’n Rebel lanceert een betaalbaar Bluetooth-luidsprekergamma met hoogwaardige audiokwaliteit. De nieuwe Noonday-speakers kunnen zich volgens de fabrikant met de beste op de markt meten zonder het bijbehorende “premium” prijskaartje.

Het Noonday-speakergamma van Fresh ’n Rebel, fabrikant van accessoires voor smartphones en tablets, bestaat uit twee modellen: de oplaadbare Noonday M voor dagelijks gebruik rondom het huis en de iets grotere Noonday L die vast wordt opgesteld.

De Zweedse audio-expert Fredrik Gunnarsson volgde voor beide speakers dezelfde ontwerpfilosofie: draadloze luidsprekers creëren die bas en hoge tonen niet manipuleren en hoogwaardige, compromisloze hifi-kwaliteit produceren voor een betaalbare prijs.

Beide speakers kun je zowel draadloos als via een meegeleverde audiokabel aansluiten. De Bluetooth-koppeling kan ook heel gebruiksvriendelijk gebeuren via een nfc-verbinding. Beide speakers hebben een hoogwaardige houten behuizing die verfraaid is met zeven lagen hoogglans pianolak. Je kunt kiezen tussen een zwarte of een witte uitvoering.

De Noonday M heeft een ingebouwde 2600 mAh batterij met een gebruiksduur van tien uur. Je kunt een tweede identieke speaker draadloos koppelen om stereogeluid te produceren (“TrueWireless Stereo”). De Noonday M heeft twee full-range drivers van 2 inch en twee dynamisch gestuurde passieve basradiatoren van 3 inch. Deze speaker produceert een geluidsdruk van 80 dB. De Noonday M meet 23 x 13,7 x 6,6 cm. De draadloze verbinding gebeurt via Bluetooth 2.1+EDR.

De Noonday L is een 40W stereospeaker in één behuizing met vier full-range drivers van 2 inch en vier dynamisch gestuurde passieve basradiatoren van 5,25 inch. Deze speaker ondersteunt het hoogwaardige Bluetooth 4.0 audioprotocol AptX en heeft een frequentiebereik van 60Hz tot 18kHz. De Noonday produceert een totale geluidsdruk van maximaal 100 dB. De Noonday L meet 32 x 22,3 x 8,8 cm.

De Noonday M kost 149,99 euro, terwijl je voor de Noonday L 199,99 euro betaalt.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content