Draadloze muziekspeler ondersteunt Airplay en DLNA

De Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player kan draadloos muziek streamen naar elke stereo-installatie of actief luidsprekersysteem. De WMA-1000 ondersteunt zowel Airplay als DLNA.

Sitecoms WMA-1000 Wi-Fi Music Player is een klein blinkend zwart kastje waarmee je digitale muziek streamt naar een hifi-keten, AV-apparatuur of actief luidsprekersysteem. De draadloze muziekspeler heeft zowel analoge audio-aansluitingen als een digitale S/PDIF-aansluiting.


De Sitecom WMA-1000 kan zowel met Airplay als met DLNA overweg en is dus zowel in Apple- als Windows-netwerken bruikbaar. Ook tablets en smartphones ondersteunen doorgaans een van deze twee streamingmethodes, zodat je ook vanaf die draadloze apparaten muziek kunt sturen naar de WMA-1000 en aangesloten muzieksysteem.


Met een druk op de WPS-knop op de achterkant van de WMA-1000 koppel je het kastje snel met je draadloze router. Als je router geen WPS ondersteunt, kun je de WMA-1000 ook aan je bestaande WiFi-netwerk koppelen via de ingebouwde webinterface.


De WMA-1000 heeft ook een usb-poort waarop je een externe schijf vol muziek kunt aansluiten. Die muziek kun je vervolgens afspelen op de aangesloten stereo-apparatuur.


Met de gratis Sitecom Media Controller-app voor Apple- en Android-apparaten kun je het afspelen van DLNA-muziek ook sturen vanaf je smartphone of tablet.


De Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player kost 79,99 euro. Sitecom geeft tien jaar garantie op het apparaat.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content