Draadloze N-router voor hoge prestaties

Met de N750 Wireless Dual Band Gigabit Router lanceert Netgear zijn krachtigste draadloze router.

Met de N750 Wireless Dual Band Gigabit Router lanceert Netgear zijn krachtigste draadloze router.


Het nieuwe vlaggenschip van Netgear is onder meer geschikt voor het streamen van HD video en het spelen van multiplayer games. De N750 Wireless Dual Band Gigabit Router maakt simultaan gebruik van de draadloze N netwerkstandaard met dataoverdrachtsnelheden tot 450 Mbps via de 5 GHz band en tot 300 Mbps via de 2.4 GHz band. De maximale gecombineerde snelheid bedraagt 750 Mbps.


De router heeft vier gigabit Ethernet-poorten en biedt instellingen waarmee ouders toezicht kunnen houden op internetgebruik: websites kunnen worden uitgesloten of de tijden van internettoegang ingesteld. De Netgear N750 ondersteunt ook ReadySHARE USB waarmee je content van een opslagmedium aangesloten op de usb-poort draadloos kunt delen via het thuisnetwerk. Ook DLNA wordt ondersteund zodat je video, muziek of foto’s kan streamen naar DLNA-uitgeruste apparaten zoals televisies en game consoles.


De router ondersteunt ook de nieuwe IPv6 standaard voor internetadressen. De Netgear N750 Wireless Dual Band Gigabit Router (WNDR4000) is vanaf juli in de Benelux beschikbaar. De adviesprijs werd nog niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content