Draadloze oortelefoon opladen met bijpassend etui

De Plantronics BackBeat GO 2 is een nieuwe versie van de stereo oortelefoon die draadloos verbindt met een mobiel apparaat dankzij Bluetooth-technologie.

De nieuwe BackBeat GO oortjes van Plantronics hebben een geïntegreerde regelmodule waarmee je snel kan schakelen tussen het luisteren naar muziek, het bekijken van video’s en het voeren van telefoongesprekken. De oortjes maken via Bluetooth-technologie verbinding met je smartphone, tablet of muziekspeler om het geluid te streamen.


Plantronics heeft bij de BackBeat GO 2 stereo oortjes het energiebeheer verbeterd voor meer luister- en spreektijd. Ook introduceert het de DeepSleep slaapstand om de batterij te sparen. Je kan tot 5 uur lang bellen of 4,5 uur lang genieten van muziek of films.


Plantronics levert ook een versie met een oplaadetui waarin je de BackBeat Go 2 kan opbergen en waarmee je de oortjes ook kan opladen. Met een volledig opgeladen etui bedraagt de luistertijd 14,5 uur. Na 20 minuten aansluiten op het oplaadetui krijg je er een uur luistertijd bij.


De Plantronics BackBeat GO 2 + oplaadetui is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 99euro. De BackBeat GO 2 is ook verkrijgbaar zonder oplaadetui voor 89 euro in zwarte of witte uitvoering.


Bron: www.dskidee;be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content