Draadloze oortjes voor intensieve sporters

Bose SoundSport Free draadloze oortjes © Bose

Bose introduceert de SoundSport Free oortjes die robuust genoeg zijn om er intensief mee te sporten en die volledig draadloos werken.

De nieuwe Bose SoundSport Free oordoppen wegen samen maar 18 gram en meten slechts 3,1 bij 2,5 bij 3 cm (hxbxd). Dankzij de verwisselbare, parapluvormige, siliconen zogenaamde StayHear+ Sport-vleugels in drie maten s/m/l blijven de doppen veilig in je oren steken, zelfs bij intensief sporten.

Een kleine, gekleurde ring aan de binnenkant van elke oortip geeft de maat aan (wit = ‘small’; grijs = ‘medium’ en zwart = ‘large’).

De SoundSport Free oordoppen hebben een IPX4 rating en zijn dus bestand tegen zweet en regen. De rechter oordop heeft een dubbele, geïntegreerde microfoonarray en een knop die toegang geeft tot je smartphone en stemassistent.

Als het rechteroordopje en het apparaat niet meer dan negen meter van elkaar verwijderd zijn, wordt geluid van het bronapparaat afgespeeld op het rechter oordopje. Het linkeroordopje blijft verbonden met het rechter wanneer het niet in het oplaadetui zit, opgeladen is en zich op maximaal negen meter van het rechter oordopje bevindt.

De oplaadbare lithium-ion accu levert vijf uur luistertijd, volgens Bose “zonder kraken, tikken of ruis”. Opladen duurt twee uur.

Deze draadloze headphones zijn afgewerkt in hoogglans en verkrijgbaar in zwart, ‘midnight blue’ met citroengeel en ‘bright orange’ met ‘midnight blue’.

De Bose SoundSport Free wordt geleverd met een oplaadetui waarin je de oordoppen opbergt (een magneet houdt ze veilig op hun plaats). Het etui heeft een ingebouwde accu waarmee je de doppen tot twee keer toe kunt opladen, goed voor nog eens tien uur muziekplezier. Vijftien minuten opladen is al voldoende voor 45 minuten speeltijd. Het etui meet 3,75 x 10 x 4,75 cm (h x b x d) en weegt 80 g.

De nieuwe “Find My Buds”-functie van de Bose Connect App laat zien waar en wanneer je je oordoppen voor het laatst hebt gebruikt, zodat je ze altijd snel kunt vinden.

De SoundSport Free headphones kosten 199,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content