Draadloze router met ingebouwde beveiliging

De Sitecom WLR-6000 Wireless Gigabit Router N750 X6 kan je thuisnetwerk ook beveiligen tegen internetcriminaliteit op abonnementsbasis.

De Sitecom WLR-6000 Wireless Gigabit Router N750 X6 kan je thuisnetwerk ook beveiligen tegen internetcriminaliteit op abonnementsbasis.


De nieuwe router van Sitecom biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps op de 2,4 GHz frequentie en tot 450 Mbps op de 5 GHz frequentie. Met een bekabelde verbinding via een van de vier Gigabit-poorten biedt de router snelheden tot 1000 Mbps. De WLR-6000 draadloze router is tevens voorzien van een USB-poort om een harde schijf, printer of webcam aan te sluiten.


Sitecom levert de dual-band router inclusief Sitecom Cloud Security om je thuisnetwerk te beschermen. Als je het abonnement – dat een halfjaar gratis is en daarna 14,95 euro per jaar kost – activeert, beschermt de in de router geïntegreerde beveiliging alle apparaten in je netwerk tegen internetcriminaliteit tijdens het surfen. De beveiligingsoplossing biedt anti-malware, anti-phishing, bescherming tegen onveilige websites (URL-blokkering) en reclameblokkering.


Met de Do-not-track-functie kan je via de webbrowser websites laten weten dat het surfgedrag niet bijgehouden mag worden, wat de privacy verhoogt. Sitecom Cloud Security is wel geen vervanging voor de antivirussoftware op je computer of laptop. Als je bijvoorbeeld een geïnfecteerde USB-stick aansluit en je hebt geen antimalwaresoftware draaien, zal je computer of laptop besmet geraken.


De Sitecom WLR-6000 Wireless Gigabit Router N750 X6 heeft een adviesprijs van 129,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content