Draadloze speaker laat 360 graden rondom krachtig basgeluid horen

UE Megaboom electric blue © UE

Ultimate Ears (UE) lanceert een draadloze luidspreker die 360 graden in het rond een krachtig basgeluid uitzendt. De akoestische skin van de UE Megaboom is water- en vlekbestendig.

De Megaboom van Ultimate Ears (UE), een merk van Logitech, biedt net zoals de UE Boom een 360-graden geluid met krachtige bas. Deze draagbare en draadloze speaker weegt minder dan 900 gram. Het apparaat is IPX7 gecertificeerd, waardoor het zowel waterdicht als vlekbestendig is.

De oplaadbare accu gaat twintig uur mee. De UE Megaboom heeft een Bluetooth-bereik van dertig meter. Dankzij de Double Up-functie kun je een tweede UE Megaboom of UE Boom koppelen om zo stereogeluid te verkrijgen. Je kunt ook kiezen om het mono-geluid te verdubbelen zodat je een grotere ruimte kunt bespelen.

Zowel de UE Megaboom als de UE Boom worden regelmatig voorzien van updates met nieuwe functies die toegankelijk zijn via de gratis apps voor iOS of Android, zoals in- en uitschakeling op afstand, de alarm-functionaliteit en volledig aanpasbaar geluid. Vanaf nu is het ook mogelijk om draadloos updates uit te voeren.

De UE Megaboom kost 299,99 euro en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content