Draagbaar printertje voor Android en iOS van LG

LG introduceert een mini-printertje dat ontwikkeld is om met Android en iOS smartphones en tablets foto’s af te drukken.

Met de LG PD221 Pocket Photo Printer kan je afdrukken maken met een grootte van 5,1 x 7,6 cm. Je dient een gratis Android of iOS app te installeren om vanaf een smartphone of tablet te kunnen printen met de draagbare printer van LG.


De Pocket Photo Printer, dat in de palm van een hand past, gebruikt draadloze Bluetooth- of Near Field Communication (NFC)-technologie. Het maakt gebruik van inktloze printtechnologie van Zink (Zero Ink), waardoor er geen dure inktpatronen nodig zijn. Het Zink papier is gecoat met kleurstoffen in vier kleuren die verwarmd worden om de foto te vormen.


Je kan met de LG Pocket Photo Printer ook foto’s rechtstreeks delen op sociale netwerken. The LG Pocket Photo Printer meet 72 x 120 x24 mm en weegt 215 gram. Het is nog onduidelijk of de LG PD221 Pocket Photo Printer ook in de Benelux te koop zal zijn. In Groot-Brittannië bedraagt de adviesprijs 130 pond of ongeveer 153 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content