Draagbaar werkstation van Dell

Dell lanceert met de Precision M2800 een draagbaar werkstation voor dezelfde prijs als een gewone laptop.

Dell’s Precision M2800 is een 15,6-inch werkstation en net zoals alle andere Dell Precision-laptops ISV-gecertifieerd, zodat het perfect werkt met veeleisende industriële en grafische applicaties van belangrijke fabrikanten zoals Adobe, Avid, Autodesk, Barco, Intel, Nvidia, Pregasis, Siemens en Sony.


De Precision M2800 is bedoeld voor ontwikkelaars, ontwerpers en video-editors die hun werkstation overal met zich mee willen nemen. Het werkstation kan naar keuze worden uitgerust met Intel Core i5- en i7-processoren van de nieuwste generatie, aangevuld met AMD FirePro W4170M grpahics met 2 GB toegewezen GDDR5-videogeheugen.


Het werkgeheugen is uitbreidbaar tot maximaal 16 GB en de opslagruimte tot maximaal 1 TB. Het 15,6-inch UltraSharp-beeldscherm heeft naar keuze een HD of Full HD resolutie. Er is een docking-aansluiting en je kunt meerdere externe monitoren op dit mobiele werkstation aansluiten.


Met de Dell Precision Performance Optimiser (dppo) kun je de systeeminstellingen automatisch optimaliseren voor specifieke ISV-applicaties zoals AutoCAD.


Dell plakt een Amerikaans prijskaartje van 1.199 dollar op de basisversie van zijn nieuwe 15,6-inch Precision M2800 werkstation. De Europese prijs is nog niet bekend, maar zal omwille van de btw in euro wellicht ook rond dit bedrag liggen.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content