Draagbare Bluetooth luidspreker van Loewe

Loewe, fabrikant van Home Entertainment systemen, kondigt een draagbare luidspreker aan met Bluetooth-technologie om draadloos een verbinding te maken met een smartphone, tablet of mp3-speler.

De Speaker 2go van Loewe is een draagbare Bluetooth luidspreker in aluminium behuizing die is uitgerust met twee full range speakers, een woofer en een speciaal gevouwen basreflexbuis. De 2.1 speaker biedt stereosound met een frequentiebereik van 80 Hz tot 20 kHz en 40 watt muziekvermogen.


De Speaker 2go ondersteunt NFC-verbindingen. Het bereik van de Bluetooth-verbinding bedraagt maximaal 10 meter. Er kunnen maximaal vijf apparaten worden opgeslagen.


De Bluetooth luidspreker heeft twee ingebouwde lithium-polymeer batterijen die volgens de fabrikant tot acht uur onafgebroken luisterplezier bieden. De Speaker 2go is ook uitgerust met een microfoon met automatische echo-onderdrukking waarmee je handenvrij kan bellen.


Met de geïntegreerde Table Stand Flex kan je de speaker met een opstelhoek van 7,5 graden opstellen voor een optimale geluidsbeleving. De Loewe Speaker 2go meet 24 x 10,5 x 5,1 cm.


De draagbare luidspreker van Loewe is vanaf juni verkrijgbaar in Alu Zilver en Alu Zwart voor een adviesprijs van 299 euro. Loewe levert een tweezijdig te gebruiken draagtas bij de luidspreker.


Bron: www.diskidee.be


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content