Draagbare Bluetooth speaker is waterbestendig

Rockbox Round H2O © Fresh 'n Rebel

De Rockbox Round H20 is IPX5 gecertificeerd wat betekent dat je deze Bluetooth luidsprerker zowel in een fikse regenbui als naast het zwembad kan gebruiken.

De Rockbox Round H20 van Fresh ’n Rebel, fabrikant van accessoires voor smartphones en tablets, is een waterbestendige, draagbare Bluetooth-luidspreker met IPX5 certificatie. “IP” staat voor “International Protection Marking” en IPX5 betekent dat een apparaat bestand is tegen “water jets”.

De draagbare luidspreker kan dus tegen een fikse regenbui of opspattend water, maar is niet bedoeld voor gebruik onder water. De Rockbox Round H2O kan wel regen, watersproeiers, en waterspatten in het zwembad aan, en kan zelfs voorzichtig onder de kraan worden afgespoeld.

Je koppelt de Rockbox Round H20 aan je smartphone of tablet via Bluetooth 4.0 Low Energy, waardoor de batterij van je apparaat minimaal belast wordt. Zelf heeft de speaker een autonomie van acht uur. Het luidsprekertje is klein genoeg om mee te nemen in elke zak. Dankzij de karabijnhaak kun je het apparaat overal vastmaken.

Deze luidspreker heeft twee “full-range drivers” van 38 mm en een 3 watt versterker. Je schakelt hem in of uit met behulp van één knop. De Rockbox Round H20 is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

De Fresh ’n Rebel Rockbox Round H20 kost 39,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content