Draagbare fotoprinter van Canon

Canon kondigt een draagbare fotoprinter aan met dye sublimation-technologie voor het afdrukken van foto’s met fotolabkwaliteit.

Canon kondigt een draagbare fotoprinter aan met dye sublimation-technologie voor het afdrukken van foto’s met fotolabkwaliteit.


Canon’s Selphy CP810 is een compacte fotoprinter met een lichtgewicht en draagbaar design. Standaard is de CP810 niet draagbaar. Om ook onderweg foto’s te kunnen printen, dien je de optionele NB-CP2L batterij aan te schaffen. Foto’s kan de printer rechtstreeks afdrukken vanaf elk PictBridge-compatibel apparaat, zoals camera of camcorder, compatibele geheugenkaarten en via de geïntegreerde USB-poort vanaf USB-geheugenstaafjes of mobiele telefoons.


De CP810 heeft een kantelbaar 6,8 cm (2,7-inch) kleuren LCD-scherm voor de bediening. Canon’s nieuwe fotoprinter is uitgerust met de Auto Image Optimizer-functie die de kwaliteit van de originele digitale afbeelding verhoogt. Deze functie herkent scènes en verbetert de weergave van het onderwerp door specifieke aanpassingen uit te voeren, zoals het optimaliseren van de helderheid of van het contrast. Met de Smooth Skin effect-functie corrigeert de printer onregelmatigheden van de huid.


Door de dye sublimatietechnologie zijn de afdrukken droog zodra ze de printer verlaten en ook bestand tegen krassen, waterdruppels en verkleuren. De Selphy CP810 kan printen met briefkaart (148 x 100mm)-, L (119 x 89mm)- en credit card (86 x 54mm)-formaat op een breed assortiment Canon fotoprintmaterialen. Eén van de lay-outopties is ID Photo, waarmee je op één vel papier standaard of aangepaste pasfoto’s kan printen.


De Canon Selphy CP810 fotoprinter is te koop vanaf mei 2012 voor een adviesprijs van 109 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content