Draagbare luidspreker in robuust design

Philips ShoqBox SB500 © Philips

De Philips ShoqBox SB500 is een draagbare bluetooth speaker met een behuizing die tegen een stootje kan en waterbestendig is. Naast de luide SHOQ-mode kan deze kloeke luidspreker ook een ‘lichtshow’ geven.

De ShoqBox SB500 bluetooth luidspreker van Philips is uitgerust met twee front firing speakers en bass radiators en biedt een totaal uitgangsvermogen van 30 watt.

Met een druk op de knop kan je de SHOQ-modus activeren die het volumeniveau onmiddellijk maximaliseert.

De draagbare luispreker ondersteunt de A2DP, AVRCP en HFP Bluetooth profielen. Het bereik van Bluetooth bedraagt 10 meter. De speaker is ook uitgerust met een 3,5 mm lijningang.

De behuizing van de ShoqBox SB500 is schok- en waterbestendig volgens de IPX7-classificatie, wat betekent dat de speaker 30 minuten lang in water tot 1 meter diep kan worden gehouden.

De Shoqbox is ook uitgerust met LED-verlichting die in verschillende kleuren meebeweegt op de maat van de muziek. De luispreker meet 230 x 105 x 101 mm en weegt 101 gram.

De SB500 heeft ook een ingebouwde microfoon zodat de luidspreker ook als luidsprekertelefoon werkt. Wanneer een oproep binnenkomt, wordt de muziek op pauze gezet en kun je via de luidspreker praten.

De ingebouwde Lithium-ionbatterij biedt opgeladen een speeltijd tot 8 uur.

De Philips ShoqBox SB500 Bluetooth speaker heeft een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content