Draagbare luidsprekerset voor iPod

In de i-Elegance productlijn brengt Sharp een 2.1-luidsprekersysteem op de markt dat geschikt is voor vrijwel elk model iPod.

In de i-Elegance productlijn brengt Sharp een compact 2.1-luidsprekersysteem op de markt dat geschikt is voor vrijwel elk model iPod.

De Sharp DK-AP7N kan je open- en dichtklappen, waardoor je deze luidsprekerset gemakkelijk kan meenemen. Bovendien werkt de DK-AP7N ook met 4 AA batterijen, naast de meegeleverde stroomadapter. Het systeem meet 198 x 69,8 x 77 mm en weegt 0,5 kg. Het luidsprekersysteem van Sharp werkt met vrijwel elke iPod-versie dankzij de zes meegeleverde iPod-adapters. De DK-AP7N is een 2.1-luidsprekersysteem. Het heeft twee frontspeakers en een ingebouwd subwoofertje. Als de iPod in het docking station is geplaatst, laadt hij automatisch op. Sharp levert ook een afstandsbediening bij de DK-AP7N waarmee je de belangrijkste functies van de mediaspeler kan bedienen. Ook is het mogelijk om met de video-uitgang foto’s en filmopnames rechtstreeks op tv af te spelen. De Sharp DK-AP7N is verkrijgbaar in zwart/wit en zwart/rood voor een adviesprijs van 89 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content