Draagbare USB 3.0-harde schijf krijgt opvallend design van Verbatim

Verbatim tooit haar nieuwe mobiele harde schijf met naar racewagens verwijzende strepen in het ontwerp om de snelheid te onderstrepen.

Verbatim tooit haar nieuwe mobiele harde schijf met naar racewagens verwijzende strepen in het ontwerp om de snelheid te onderstrepen.


De Verbatim GT Portable Hard Drive is uitgerust met een USB 3.0-aansluiting. De SuperSpeed connectiviteit zorgt voor snelle dataoverdracht (maximaal 5 Gbit/s per seconde). Om dat duidelijk in de verf te zetten voor mogelijke kopers is de dunne mobiele harde schijf verkrijgbaar in blauw en rood met strepen die doen denken aan legendarische racewagens. Om het turbogehalte van de GT Portable Hard Drive te onderstrepen heeft ze ook twee statuslampjes die doen denken aan de remlichten van een snelle sportwagen, aldus Verbatim.


De nieuwe mobiele harde schijf van Verbatim is ook uitgerust met een knop om het ongewild overschrijven of wissen van data te voorkomen. De knop werkt op dezelfde manier als de beschermingsschakelaar op een SD-geheugenkaartje.


Verbatim rustte de GT Portable Hard Drive uit met Nero BackItUp Essentials-software met de nodige back-up- en restore-functies. Met de software kan je automatische back-ups instellen en back-ups versleutelen met wachtwoordcontrole. De schijf is ook geschikt voor USB Recording dat door recente tv’s wordt ondersteund.


De Verbatim GT Portable Hard Drive is beschikbaar in een 500 GB-versie die 99 euro kost en een 1TB-model dat 139 euro kost.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content