Duo 3D Blu-ray-spelers van Sharp

Sharp introduceert twee 3D Blu-ray-spelers die zijn uitgerust met WiFi en DLNA zodat ze media ook draadloos kunnen streamen.

Sharp introduceert twee 3D Blu-ray-spelers die zijn uitgerust met WiFi en DLNA zodat ze media ook draadloos kunnen streamen.


Het design van de nieuwe Sharp BD-HP25S en BD-HP35S Blu-ray-spelers past bij de Sharp AQUOS LCD tv-toestellen. Beide Blu-ray-spelers kunnen naast 3D Blu-ray-discs ook 2D-content afspelen. Ze ondersteunen avchd-, divx Plus hd-, jpeg- en mp3-bestandsindelingen.


De BD-HP25S en BD-HP35S hebben ook een HDMI upscaling-functie om de beeldkwaliteit van dvd’s met standaarddefinitie te verbeteren. Sharp levert de BD-HP35S inclusief Wireless LAN-dongle om onder meer draadloos video’s via YouTube af te spelen. Bij de BD-HP25S is het een optie.


Met de draadloze LAN-functie kunnen ze verbinding met het internet maken. Zo heb je direct toegang tot extra’s, zoals toegevoegde filmscènes, trailers, games, chats en meer. Bonus View biedt toegang tot speciale functies die beeld-in-beeld verschijnen. De BD-HP25S en BD-HP35S ondersteunen ook de DLNA (Digital Living Network Alliance)-standaard, zodat ze content van andere DLNA-ondersteunende apparaten draadloos kunnen weergeven. Beide Blu-ray-spelers hebben één usb-poort aan de voorkant en één aan de achterkant.


De Sharp BD-HP25S en BD-HP35S 3D Blu-ray-spelers hebben een adviesprijs van respectievelijk 179 euro en 219 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content