Duo draadloze inkjetmultifunctionals

De Brother DCP-J715W en MFC-J615W zijn compacte all-in-one’s die printen, kopiëren en scannen. De MFC-J615W kan ook faxen versturen.

De Brother DCP-J715W en MFC-J615W zijn compacte all-in-one’s die printen, kopiëren en scannen. De MFC-J615W kan ook faxen versturen.

Beide inkjetmultifunctionals bieden een afdruksnelheid van 35 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en 28 ppm in kleur en een 6000 dpi afdrukresolutie. De toestellen kunnen zowel in een vast of draadloos netwerk (IEEE802.11b/g) worden geïntegreerd zodat meerdere medewerkers van de toestellen kunnen gebruikmaken.

Via de usb-poort print je foto’s rechtstreeks af vanaf een PictBrigde-compatibele digitale camera of vanaf een usb-geheugenstaafje. Ook voor andere geheugenkaarten zijn er sleuven voorzien: Memory Stick (Duo met adapter), Memory Stick Pro, SD (Mini SD met adapter) en SDHC.

Voor je ze afdrukt, kun je foto’s bekijken en bewerken op het 8,2 cm grote lcd-scherm. Beide inkjetmultifunctionals zijn uitgerust met een vlakbedscanner en een “scan naar”-toets waarmee je snel documenten naar e-mail, beeld, bestand, kaart of usb-geheugen kunt scannen.

De Brother DCP-J715W en MFC-J615W zijn beschikbaar vanaf juli en hebben een standaard waarborg van 2 jaar collect & return. De prijzen werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content