Duo headsets met ondersteuning voor superbreedbandaudio

Logitech kondigt twee headsets aan met de door Skype ontwikkelde Super Wideband Audio technologie.

Logitech kondigt twee headsets aan met de door Skype ontwikkelde Super Wideband Audio technologie.

De Logitech USB Headset H530 is uitgerust met speakers die met lasermetingen zijn afgestemd waardoor mogelijke vervormingen nauwkeurig kunnen worden aangewezen en beter kunnen worden weggenomen. De Logitech Laptop Headset H555 is een lichte hoofdtelefoon die je kan dichtvouwen om gemakkelijk mee te nemen.

Beide hoofdtelefoons bieden Super Wideband Audio of superbreedbandaudio. Het werd door Skype ontwikkeld om stemmen natuurlijker te laten klinken door het geluid over te dragen met een breed frequentiebereik. Bovendien vereist het systeem minder bandbreedte. Superbreedbandaudio wordt door de communicatiediensten Skype 4.0 voor Windows (of nieuwer) en Skype 2.8 voor Mac (of nieuwer) ondersteund en ook door Logitech’s Vid toepassing.

Door de USB-verbinding wordt het stereogeluid zuiver digitaal overgedragen. Beide Logitech headsets beschikken ook over een ruisonderdrukkende microfoon, die vervelend achtergrondlawaai beperkt en die je kan wegdraaien wanneer je de headset niet gebruikt.

De Logitech Laptop Headset H555 heeft een adviesprijs van 59,99 euro, terwijl die van de Logitech USB Headset H530 49,99 euro bedraagt.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content