Duo monochrome A3 multifunctionals

De Kyocera Mita Ecosys FS-6025MFP en FS-6030MFP monochrome A3 multifunctionals hebben een aanraakgevoelig kleurenscherm waarmee je alle functies eenvoudig kunt bedienen.

De Kyocera Mita Ecosys FS-6025MFP en FS-6030MFP monochrome A3 multifunctionals hebben een aanraakgevoelig kleurenscherm waarmee je alle functies eenvoudig kunt bedienen.


De werking van het bedieningspaneel van de nieuwe monochrome Ecosys MFP’s kan door systeembeheerders worden aangepast aan de behoeften en de kennis van de gebruikers. Via een code krijgt iedere gebruiker toegang tot zijn of haar eigen menu en mogelijke taken.


Deze MFP’s gebruiken geen cartridge en hebben drums die lang meegaan, zodat de onderhouds- en gebruikskosten laag liggen en de hoeveelheid geproduceerde afval beperkt blijft. Hoewel je er A3’s mee kunt afdrukken, zijn deze printers uiteraard ook geschikt voor A4 afdrukken. Bovendien zijn ze erg compact en nemen ze niet meer plaats in beslag dan een A4 multifunctional.


De FS-6025MFP en FS-6030MFP printen en kopiëren respectievelijk aan 25 en 30 pagina’s per minuut met een resolutie van 600 dpi. De multifunctionals zijn binnen 10 seconden gebruiksklaar. Geavanceerde functies zijn onder andere scannen naar e-mail (ook in kleur), scannen naar pc en scannen naar usb. Deze MFP’s kan je ook uitbreiden met professionele opties zoals een afwerkingseenheid van 500 vel met nietfunctie en een faxsysteem.


De nieuwe MFPs zijn beschikbaar bij de partners van Kyocera Mita vanaf februari 2011. De aanbevolen verkoopprijs van de FS-6025MFP bedraagt 2.345 euro excl. BTW en van de FS-6030MFP 2.935 euro excl. BTW.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content