E-lezer met 6-inch eInk Vizplex-scherm

Het Nederlandse BeBook kondigt een nieuwe e-reader aan voor een prijskaartje dat “ruim onder de 200 euro zal liggen”.

Het Nederlandse BeBook kondigt een nieuwe e-reader aan voor een prijskaartje dat “ruim onder de 200 euro zal liggen”.

De BeBook Club eReader is gebaseerd op de BeBook Neo e-lezer en heeft een eInk Vizplex-scherm van 6 inch (15,24 cm) met veel contrast. De resolutie van het scherm is 800 x 600 pixels. Je kunt dit scherm ook bij fel zonlicht lezen, maar het is onverlicht, dus in een donkere kamer moet je er wel een lampje op schijnen, net zoals met een echt papieren boek.

De BeBook Club ondersteunt alle populaire e-boekbestandsindelingen zoals pdf, ePub (met of zonder kopieerbeveiliging), doc, txt, html, djvu, mobipocket (zonder kopieerbeveiliging) etc. Ook worden de fotobestandsindelingen jpg, tiff, gif, png en bmp ondersteund, alsmede mp3- en wav-muziekbestanden. Het interne geheugen van 512 MB biedt plaats aan ruim duizend digitale boeken.

Je kunt het geheugen van de Club eReader uitbreiden tot 32 GB met een SDHC-compatibel SD-geheugenkaartje. De 1600 mAh polymeerbatterij houdt het 25 uur voor het afspelen van muziek of 12.000 paginaviews tijdens het lezen van boeken. De Club eReader weegt 278 gram en meet 196 × 121 x 10,6 mm. Hij zal begin of midden oktober op de markt verschijnen.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content