EasyNote laptops met nieuwste technologie

Packard Bell introduceert de EasyNote TS laptop-serie.

Packard Bell introduceert de EasyNote TS laptop-serie die een strak ontwerp combineert met de nieuwste technologie, zoals Blu-ray en USB 3.0.


De Packard Bell EasyNote TS heeft een 15,6-inch HD-scherm en is voorzien van de tweede generatie Intel Core-processorfamilie (i3, i5 of i7 naargelang het model), gecombineerd met Nvidia GeForce grafische kaarten en Nvidia Optimus-technologie voor een langere levensduur van de batterij.


De laptop heeft een HDMI-poort en is voorzien van het snellere usb 3.0. Optioneel kun je hem uitrusten met een Blu-raystation. Verder heeft hij een webcam, Bluetooth en WiFi. Packard Bell besteedde extra veel aandacht aan het design. Zo is deze notebook verkrijgbaar in de kleuren ebbenhoutzwart, granaatrood of maansteenwit die zijn afgewerkt met een golfpatroon op de cover dat terugkeert in de polssteunen naast het naadloze multitouch aanraakvlak.


De Packard Bell EasyNote TS is verkrijgbaar vanaf midden april. Prijzen starten vanaf 599 euro. Gedetailleerde informatie over de verschillende configuraties is momenteel nog niet beschikbaar.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content