Een gezondere levensstijl dankzij slimme armband

De Polar Loop is een slimme armband die de hele dag door je activiteit registreert en in combinatie met een gratis webdienst en app suggesties doet voor een gezondere levensstijl.

De rubber afgewerkte Polar Loop is uitgerust met een rood LED display en heeft een roestvrij stalen sluiting. Terwijl je de slimme polsband draagt, registreert deze activity tracker je dagelijkse activiteit en lichaamsbeweging. De Loop is waterdicht tot 200 meter, zodat je hem ook tijdens het zwemmen kan dragen.


Het scherm van de Polar Loop toont informatie over een activiteitsdoel, welke activiteit er nodig is om het doel te bereiken, het aantal reeds verbruikte calorieën, het aantal stappen en een tijdsweergave. De bediening gebeurt via één enkele knop.


De Polar Loop is een onderdeel van een Smart Coaching systeem dat is ontwikkeld om mensen te begeleiden en te motiveren naar een meer actieve levensstijl. Polar Flow is een nieuwe webdienst die dag-, week- en maandoverzichten van elke activiteit geeft en advies verstrekt voor een gezonder leven door kleine veranderingen door te voeren in de dagelijkse routine.


Er is ook een gratis Polar Flow App voor iPhone beschikbaar in de Apple App store. Een Android versie van de app wordt in de komende maanden gelanceerd. Voor intensere trainingssessies kan je een Polar H6 of H7 Bluetooth hartslagsensor koppelen aan de Polar Loop.


De Polar Loop is verkrijgbaar medio januari 2014 voor een adviesprijs van 89,90 euro. Bij de lancering is een zwarte versie beschikbaar. In de loop van het tweede kwartaal lanceert Polar ook een roze versie met wit LED display.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content