Een website in een-twee-drie

Met het softwarepakket Mijn Website 4 bouw je een volledige website in drie eenvoudige stappen. HTML-kennis heb je daarbij niet nodig.

Met het softwarepakket Mijn Website 4 bouw je een volledige website in drie eenvoudige stappen. HTML-kennis heb je daarbij niet nodig.

Easy Computing introduceert versie vier van Mijn Website. De Nederlandstalige software voor het snel bouwen van een complete website laat je in een eerst stap kiezen tussen dertig professionele sjablonen. Met klikken en slepen kun je eventueel ook je eigen sjabloon ontwerpen.

Vervolgens kun je in de tweede stap allerlei elementen toevoegen, waaronder logo’s, knoppen, navigatiebalken en zelfs een sitemap. Flash-animaties, Shockwave-items en YouTube-video’s kun je eveneens eenvoudig toevoegen. Hetzelfde geldt voor rss-feeds en podcasts. Ook is er een e-commercemodule waarmee je snel een webwinkel opzet.

In de derde en laatste stap publiceer je je website automatisch op het internet. De websites zijn automatisch geoptimaliseerd voor de zoekmachine van Google. Workshops helpen je om met het programma te leren werken. Het programma werkt onder Windows XP, Vista en Windows 7. De systeemeisen zijn bescheiden. Een Pentium IV of hoger en 1 GB werkgeheugen volstaan.

Easy Computing Mijn Website 4 kost 19,95 euro en is verkrijgbaar op cd-rom of als download.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content